Noa Vahle confronteert collega's VI met 'ongemakkelijk' moment

Noa Vahle heeft niet altijd zin in de opmerkingen en grapjes van haar Vandaag Inside-collega's. In de uitzending van woensdagavond spreekt de presentatrice Wilfred Genee en Angela de Jong er even op aan. 

Vandaag Inside Noa Vahle
© Still

Vlak voordat Vahle live ingeschakeld wordt in de uitzending hebben Genee en De Jong het al even over het presteren van Noa. Het onderwerp nepobaby's (kinderen van beroemde mensen die in de voetsporen van hun ouders treden) wordt aangesneden. 

Noa Vahle - de dochter van Linda de Mol en Sander Vahle - is een goed voorbeeld van zo'n nepobaby, aldus Angela de Jong. 

Harde opmerking

'Laten we heel eerlijk zijn, ik denk niet dat iedere andere 22-jarige (23-jarige, red.) op de plek zou staan waar zij staat, als zij niet die achternaam had', zegt Angela. 'Ook al is het de achternaam van haar vader.' Op dit moment Noa al ingeschakeld en hoort zij dus wat Angela over haar zegt. Om de opmerking wat minder hard te maken geeft De Jong haar nog snel een compliment: 'Maar het meisje heeft wel enorm talent.'

Ongemakkelijk

Vahle deed verslag vanuit Warschau omdat Feyenoord donderdag tegen Shakhtar Donetsk voetbalt. Wanneer Noa aan de beurt is om te praten, probeert Wilfred Genee het moment nog te redden door een leuke overgang te maken, maar de presentatrice heeft daar niks mee te maken. 'Het is vooral leuk dat jullie het al twee minuten over mij hebben en ik hier heel ongemakkelijk sta te luisteren', zegt ze voordat ze haar 'echte' tekst zegt. 'Maar eh... er zijn inderdaad een paar Feyenoord-supporters naar Warschau gekomen.'

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!