Nikkie Plessen vermijdt de keuken met kerst

Door Redactie
Nikkie Plessen vermijdt de keuken met kerst

Nikkie Plessen heeft zich nog nooit gewaagd aan het maken van een kerstdiner. In een interview met Grazia laat de mode-ontwerpster weten: "Ik kan niet koken. Gewoon Hollandse pot, of spaghetti met gehakt en verder geen gekke dingen. Ik zorg met kerst dat alles in huis is, maar ik ga niet zelf aan de gang met een gevulde kalkoen."

Jaloers

Plessen haalt liever kant-en-klare gourmetschotels bij de traiteur, of als ze kerst in Dubai viert wordt het eten in een chic restaurant. "Stikjaloers ben ik op mensen die lekker bourgondisch kunnen koken. Of moeders die van een pompoen zomaar een heerlijke soep kunnen maken.”

Kerstkilo’s

Wat de eventuele kerstkilo’s betreft laat Nikkie weten: "Na het kerstdiner merk ik vaak dat mijn broek een beetje strak zit. Echt lijnen doe ik nooit, maar ik denk dan wel: die plak cake laat ik even staan." En ook tijdens de kerstvakantie gaat Nikkie naar de sportschool. "Ik ben heel blij met hoe ik eruit zie, maar ik moet nog wel aan de bak. Dat is een doorlopend proces. Ik zit het lekkerst in mijn vel als ik in de juiste sportflow zit. In Dubai glip ik ook elke dag, zelfs tijdens kerst, weg om naar de sportschool te gaan."

Bron: Nu.nl - Beeld: Peter Smulders