• Showbizz

Nikkie Plessen organiseert fotoshoot voor fan met syndroom van Down

Door Redactie
Nikkie Plessen organiseert fotoshoot voor fan met syndroom van Down

Nikkie Plessen (36) deelt vandaag een mooi verhaal op haar Instagram-account. Een paar weken geleden kreeg de onderneemster een bijzondere aanvraag. Of Iris, die superfan is van NIK&NIK en het syndroom van Down heeft, fotomodel mocht staan voor het kledingmerk. 

'Een paar weken geleden kreeg ik van verschillende kanten een superleuke post doorgestuurd van hair artist Lizette met een geweldige aanvraag?……of de knappe, talentvolle en lieve Iris (die onwijs fan is van NIK&NIK) fotomodel mocht zijn voor NIK&NIK', begint Nikkie. 

Resultaat

De onderneemster deelt op haar Instagram-account het resultaat van de shoot. 'En vandaag was het dan zover???? Kijk haar eens stralen op onze shoot ?.'

Genoten

Ook laat ze weten dat het een hele leuke dag is geweest. 'Lieve Iris wat was je goed ?! En belangrijker nog, volgens mij heb je onwijs genoten Wij hebben in ieder geval fantastische beelden voor @nikandnik ?❤️', aldus Nikkie. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram Nikkie Plessen, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.