Nikkie de Jager vindt leven niet anders nu ze getrouwd is

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager vindt het leven helemaal niet anders nu ze getrouwd is. Dat vertelt de YouTube-ster in een video die dinsdag is verschenen op haar YouTubekanaal.

'Mensen komen naar me toe en vragen: hoe voelt het nou? En dan ben ik zo van: het voelt helemaal niet anders.' Haar favoriete moment is wanneer zij en haar man Dylan Drossaers ruzie hebben en naar elkaar schreeuwen, grapt ze. 'Het interesseert me niet want we zijn getrouwd. Het is niet alsof je zomaar kunt weglopen.'

Huwelijk 

De presentatrice is op 6 september getrouwd met Drossaers. Het stel had al lang trouwplannen. Hij vroeg zijn vriendin in 2019 ten huwelijk. Maar het huwelijk werd wegens de pandemie meerdere keren uitgesteld. Mrs. Tutorials laat weten dat ze op haar trouwdag 'de liefde viert met een kleine groep mensen die er altijd voor hen zijn'. 'Het was perfect! Precies zoals ik het in mijn hoofd had. Misschien wel mooier', aldus Nikkie. 

Vrijgezellenfeest

Begin augustus van het jaar 2022 vierden de twee kersverse echtlieden al hun vrijgezellenfeest. De twee werden vrijdag verrast door hun vrienden toen ze in de veronderstelling waren dat ze uit eten werden genomen door De Jagers manager Wes. Onder anderen Ellie Lust, Patrick Martens en Jeroen Kijk in de Vegte (die het stel uiteindelijk ook trouwde) waren erbij. Zij deden in 2020 allemaal mee aan het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, dat werd gewonnen door De Jager.

De ware

Nikkie de Jager laat geen twijfel over bestaan dat haar vriend Dylan Drossaers de liefde van haar leven is. Nadat volgers haar vroegen hoe 'de eerste keer met Dylan was', reageerde Nikkie open en eerlijk naar hen toe in een YouTube-video. 'Jeetje... de eerste keer met Dylan, nou dat gebeurde niet zomaar meteen. Ik denk dat het op onze derde of vierde date gebeurde. Nadat ik een operatie heb ondergaan 'down under', ben ik zeer zuinig op mijn lichaam. Het is een tempel voor mij, die ik niet zomaar door iemand laat betreden. Daarbij ben ik ook best wel onzeker om mijn liefde en lichaam met iemand te delen', aldus Nikkie. Ze vervolgt: 'Dylan is de ware, hij is mijn persoon. Dat voel ik gewoon, hij is echt geweldig.' Ook maakt ze nog duidelijk: 'Mocht het ooit uitgaan tussen ons, wat ik never nooit niet zie gebeuren, dan zie ik mezelf eventueel daarna met een persoon. Niet persé een man of een vrouw, maar een mens.'

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!