Nikkie de Jager opnieuw in het ziekenhuis: 'Het is weer tijd voor een infuus'

Door Redactie
nikkie de jager vroeger

Nikkie de Jager (26) ligt opnieuw in het ziekenhuis vanwege haar chronische darmziekte. Hoewel ze had gehoopt dat het na de vorige keer beter zou gaan, blijkt ze opnieuw aan het infuus te moeten.

Dat laat de YouTubester weten in een Instagram Story. 'Ik ben mij aan het klaar maken voor het ziekenhuis', schrijft ze bij de post. 'Het is alweer twee weken geleden, dus het is weer tijd voor een infuus voor mijn aandoening.'

Meer profijt

De vorige keer dat ze aan het infuus lag was voor het eerst. 'Het ging daarna een week heel erg goed, maar daarna ging het weer een stuk minder. Ik hoop dat ik er deze keer meer profijt van heb.'

Medicijnen

De reden dat Nikkie nu om de twee weken naar het ziekenhuis moet, is omdat ze lijdt aan colitis ulcerosa. Hierbij raakt je maag-darmkanaal regelmatig ontstoken. Hoewel eerst medicijnen haar nog wel hielpen, moet ze dus nu aan het infuus vanwege de verhoogde dosis.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.