• Overleden

Nikkie de Jager openhartig over verlies 14-jarig broertje

Door Redactie
Nikkie de Jager openhartig over verlies 14-jarig broertje

Nikkie de Jager gaat met de billen bloot in haar YouTube-documentaire Layers of Me. Ze is openhartig over een van de zwaarste gebeurtenissen uit haar leven: het verlies van haar 14-jarige broertje Mikai.

Toen Mikai twaalf was, ontdekte hij een 'raar knobbeltje' in zijn knie. De influencer vertelt in de documentaire dat ze er eerst nog grapjes over maakten. Tot ze op kerstavond de diagnose kregen. Hij had kanker. 'Hij was zo optimistisch, zo sterk. Hij zei: oké, ik heb kanker, nu gaan we ertegen vechten.' Nikkie stortte zich daarna op haar werk om het verdriet niet te voelen. 'Ik deed er alles aan om het niet tot me te laten komen, want als dat zou gebeuren, dan trok ik het niet meer.'

Wakker geschud

Helaas overleed Mikai in 2018 aan de gevolgen van kanker. Het verlies heeft Nikkie veel geleerd. 'Op een bepaalde manier was het nodig om Mikai te verliezen om mijn prioriteiten op een rijtje te krijgen. Doordat ik een familielid ben verloren, ben ik wakker geschud.'

Wie is de Mol?-vertrek

Tijdens haar eerdere deelname aan het negentiende seizoen van Wie is de mol? besloot Nikkie bewust het spel vroegtijdig te verlaten vanwege het ziektebed van haar broertje. Mikai leed aan een zeldzame vorm van kanker. Hij overleed in mei 2018.

Beeld: NPO 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.