Nieuwe vriendin 
ruilt Brad Pitt in voor miljardair

Door Redactie
Nieuwe vriendin 
ruilt Brad Pitt in voor miljardair

Na de breuk met Angelina Jolie had Brad Pitt lange tijd geen behoefte aan een nieuwe liefde. Tót de mooie Neri Oxman in zijn leven verscheen. Maar deze architecte heeft nu haar pijlen gericht op een Amerikaanse miljardair!  

Toen Angelina Jolie (43) eind 2016 aankondigde te willen scheiden van Brad Pitt (54), sloeg dat nieuws in als een bom. De twee stonden immers bekend als hét droomkoppel van Hollywood. Na een vechtscheiding – vooral over de voogdij, waarover ze nog steeds bakkeleien – leek er een verzoening in de lucht te hangen. Maar al snel werd duidelijk dat Angelina en Brad nóóit meer bij elkaar zullen komen. Volgens de Daily Mail zou de Amerikaans-Israëlische architecte Neri Oxman (42), die Brad eind vorig jaar ontmoette, wél serieus relatiemateriaal zijn. Met haar maakte Brad onlangs zelfs een liefdesreis naar Europa! Maar of hun band werkelijk zo hecht is? Neri is nu namelijk aan het daten met Bill Ackman (52), een Amerikaanse miljardair uit de financiële wereld. Ze moedigde hem recentelijk aan tijdens een tennistoernooi in Parijs, waar Bill tegen andere rijkaards speelde. Omstanders wisten te melden dat Neri de miljardair enthousiast toejuichte en later met hem een verliefde indruk maakte. Onder de aanwezigen werd gegniffeld: ‘Bill won de wedstrijd én de vrouw. Brad moet zijn tennisspel verbeteren – en zijn opleidingsniveau – als hij zo’n indrukwekkende en intellectuele vrouw wil hebben.'

Dit verhaal komt uit Story editie 26. Nu in de winkel.

Nieuwe vriendin 
ruilt Brad Pitt in voor miljardair

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: IMP Features Entertainment (HH)