Nieuwe uitdaging voor de Meilandjes na vervelend nieuws over verhuizing

Nieuwe uitdaging voor de Meilandjes na vervelend nieuws over verhuizing

De Meilandjes waren afgelopen weken weer volop in het nieuws vanwege hun onverwachte verhuizing die er misschien wel zit aan te komen. Er zijn problemen met het bestemmingsplan waardoor de boerderij in Hengelo binnenkort misschien wel weer leegstaat. Gelukkig hebben Erica en Martien ook nog iets leuks aan hun hoofd. Ze gaan een nieuwe uitdaging aan!

De Meilandjes hebben zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met een nieuw bedrijf genaamd Renkeland B.V.

Renkema en Meiland

De originele naam komt voort uit de achternamen van het stel, Renkema en Meiland. Met het bedrijf willen ze producties van televisieprogramma's op zich gaan nemen en tv- en mediawerkzaamheden (laten) uitvoeren. 

Oude bekende

Toch hadden eigenaren Erica en Martien dit idee vorig jaar al voor ogen. Het bedrijf staat namelijk als sinds 1 december 2020 ingeschreven op het adres in Hengelo. Maar zelfs ver daarvoor was dit bedrijf al bekend, namelijk in Frankrijk. Het stond al enige tijd ingeschreven op het chateau, maar toen was het doel van het bedrijf nog 'toeristische accommodatie en andere accommodatie voor kort verblijf'. Hoogstwaarschijnlijk moesten ze tv-sterren het bedrijf snel omzetten nadat ze uit Frankrijk vertrokken. 

Samenwonen

Of Maxime ook mee gaat werken in dit bedrijf is niet bekend. Voorlopig is ze eerst druk opzoek naar een eigen plekje. De liefde tussen Maxime Meiland en haar vriend en vaste cameraman Leroy Molkenboer bloeide vorig jaar pas op, maar het stel heeft recent besloten te gaan samenwonen. Dat betekent voor Leroy dat hij niet alleen met Maxime maar ook met haar drie-jarige dochtertje Claire onder één dak zal gaan wonen. ‘Ik voel me wel een vader voor Claire,’ liet Leroy eerder aan Story weten. ‘Ze gaat me ook als een vader zien. Dat is enig.’ 

160.000 euro

Als voorschot op de naderende verhuizing heeft Leroy zijn appartement in Hoofddorp alvast verkocht. De 29-jarige cameraman kocht het appartement in 2018 voor 162.500 euro en heeft het recent voor het dubbele bedrag, 325.000 euro, verkocht. Daarmee maakt Leroy dus een winst van meer dan 160.000 euro, die hem ten deel valt doordat hij met Maxime gaat samenwonen – extra mazzel naast het vinden van zijn droomvrouw. Mogelijk investeert Leroy dat bedrag in de nieuwe woning die hij met Maxime gaat betrekken.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Nieuwe uitdaging voor de Meilandjes na vervelend nieuws over verhuizing

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.