Nieuwe start voor Hans Klok in 2021: 'Ik ben een nieuwe carrière begonnen'

Nieuwe start voor Hans Klok in 2021: 'Ik ben een nieuwe carrière begonnen'

Hans Klok heeft met de coronacrisis een zware tijd. Hij kan niet meer live optreden en zit al langer dan een half jaar zonder werk. Dat vond de illusionist genoeg geweest. Nu het nieuwe jaar is begonnen, gaat Hans ook voor een nieuwe carrière. 

Nieuwe carrière

Hans zat vanwege de coronacrisis al een half jaar zonder werk in Las Vegas. Daarom is de illusionist nu terug in Nederland. Klok denkt in zijn thuisland sneller aan werk te komen nu zijn eigen show in Las Vegas door de coronacrisis niet opgevoerd kan worden. 'Ik besloot terug te keren omdat ik hier nu eenmaal een grote naam heb. Ik heb hier, en ook in Duitsland, meer kans om sneller weer op te treden', zei Hans in het praatprogramma Op1. 

Televisiemaker

Maar blijkbaar wil hij, nog wel naast zijn optredens, een andere kant opgaan. 'Ik ben heel druk bezig, ik ben een nieuwe carrière begonnen, een televisie carriere, zo vertelt Hans bij Shownieuws. De illusionist laat weten niet meer afhankelijk te willen zijn van live optreden. 'Dat vind ik riskant, dat hebben we nu gezien.' Daarmee verwijst hij naar de coronacrisis. 

Series en documentaires maken

'Maar ik ben heel creatief', gaat hij verder. Zo laat hij weten dat hij een kinderdrama serie heeft verzonnen, maar ook hij een leuk idee heeftom een documentaire over het variété na de Tweede Wereld te maken. Maar ook juist de toekomst van het variété wil hij voorbij laten komen.' Dus ik ben met heel veel dingen bezig,' aldus de illusionist. 

Uit de hand gelopen hobby

Albert Verlinde vraagt: 'Je wil tv maker worden?' 'Het is eigenlijk ook een hobby project, legt Hans uit. 'Ik ben dol op variété, ik wil dat heel graag aan de mensen laten zien.' 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.