• Showbizz

Nieuwe serie van Chantal Janzen in de maak: 'Zal voor velen herkenbaar zijn'

Door Redactie
Nieuwe serie van Chantal Janzen in de maak: 'Zal voor velen herkenbaar zijn'

Chantal Janzen maakt vandaag op social media bekend dat ze een nieuwe serie gaat maken. De dramedy, een combinatie tussen een drama- en comedyserie, gaat over samengestelde gezinnen. Iets wat ontzettend dichtbij de presentatrice staat.

Op Instagram onthult Chantal dat ze al een tijdje met het idee rondliep en dat de serie er nu ook echt gaat komen. 

Samengesteld gezin

'Dit is ons gezin. Een samengesteld gezin. Een ‘bonusfamilie’. En hiervan zijn er heel veel', begint de presentatrice onder haar post. 'Al langer liep ik met het idee rond om een dramedy, dat is een drama- comedyserie, te gaan maken over dit gegeven: samengestelde gezinnen. Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin. Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven en het is waar ik het meest trots op ben.'

Situaties

Ook vertelt Chantal dat een samengesteld gezin, vooral in het begin, een hele uitdaging kan zijn. 'De grappige of mooie situaties maar ook de moeilijkheden, de lastige momenten en strubbelingen dat een samengesteld gezin met zich meebrengt zullen voor velen herkenbaar zijn. Ik ben dan ook ongelofelijk trots en blij om bekend te kunnen maken dat deze serie er gaat komen', laat ze weten. 

Serie

Wel benadrukt Chantal dat het geen realityserie wordt en dat ze ontzettend blij is dat haar idee uitgevoerd gaat worden. 'Een idee op tafel gooien is één, maar dat ik nu bij Videoland mijn idee tot uitvoering mag laten komen, vind ik echt fantastisch. Samen met een droom van een creative team, waarover later meer, en met Rtl en &C TV heb ik hier zo ontzettend veel zin in', aldus Chantal. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.