• Showbizz

Nieuwe ontmaskering: deze BN'er zat in het pak van de Octopus in The Masked Singer

Nieuwe ontmaskering: deze BN'er zat in het pak van de Octopus in The Masked Singer

Vrijdagavond werden de laatste vijf deelnemers van The Masked Singer aan de lijst toegevoegd. In de twee afleveringen ervoor vielen de Zwaan en de Viking al af, en gisteravond was het aan de Octopus om haar pak in te leveren.

Maar de strijd ging niet zonder slag of stoot. De laatste vijf kandidaten werden aan het publiek en de juryleden voorgesteld, en bestonden uit de Farao, het Biggetje, het Elfje, de Octopus en de Haai.

Deze BN'er was de Octopus

Het was zoals bij elke onthulling weer ontzettend spannend, maar uiteindelijk werd Jette van der Meij (Laura uit GTST) ontmaskerd. En jurylid en oud-collega Buddy Vedder wist niet eens dat Jette achter het pak verscholen zat. 'Ik had het zó moeten weten, ik baal dus echt als een stekker', aldus Buddy na afloop van de opnames. 

Anders dan zingen

Maar Jette begrijpt wel dat Buddy haar niet had herkend: 'We hebben met elkaar geacteerd, dat is heel anders dan zingen. En dan is het ook nog eens heel anders gezongen. Ik snap wel dat hij het niet zag.'

Kijkcijfers

The Masked Singer is ook in de derde uitzendweek het best bekeken programma van de vrijdagavond. Net als de afgelopen weken wist de muzikale spelshow meer dan twee miljoen kijkers (2.071.000) naar RTL 4 te trekken, vertelt Stichting KijkOnderzoek.

Bron: Superguide, ANP | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.