• De Meilandjes

Nieuwe liefdes voor Meilandjes in Chateau Meiland?

Door Redactie
Nieuwe liefdes voor Meilandjes in Chateau Meiland?

Een likje verf, dierenkoppen aan de muur en een gloednieuwe keuken voor Erica en Maxime: niets leek het woongeluk van de Meilandjes in hun nieuwe woonplaats in de weg te staan. Maar niets gaat zoals gepland voor de familie, en die problemen zijn allemaal te zien in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. 

In het vorige seizoen zagen we hoe de Meilandjes hun Franse chateau verruilden voor een woonboerderij in Hengelo. Het gezin is druk met het inrichten van hun nieuwe optrekje. Als ze de laatste hand aan de inrichting leggen, krijgen ze een onaangename verrassing: de Meilandjes blijken helemaal geen vergunning te hebben om op deze manier op de woonboerderij te wonen. Het is namelijk bedoeld voor één huishouden, niet voor drie aparte huishoudens. 

Meer problemen

En er zijn meer problemen. Het chateau in Frankrijk staat nog steeds te koop, bulldog Bommel is agressief en Martien krabt zijn ramen met een nummerbord, wat voor onherstelbare schade zorgt.

Nieuwe liefdes?

Maar de Meilandjes zitten nooit bij de pakken neer. Ze gaan opnieuw op huizenjacht, wat toch al een hobby is van Erica en Maxime. Martien richt zich op een eigen modemerk met sjaals, en er is zelfs ruimte voor nieuwe liefdes...

Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart weer wekelijks op maandag en donderdag (vanaf 11 maart) om 20:30 uur te zien op SBS6 en op KIJK.nl. Chateau Meiland is daarnaast ook exclusief en gratis vooruit te kijken op KIJK.nl.

Beeld: William Rutten/SBS

Nieuwe liefdes voor Meilandjes in Chateau Meiland?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.