• Married at first Sight

Nieuwe liefde voor Mick uit MAFS? 'Het is echt nog heel pril'

Door Redactie
Nieuwe liefde voor Mick uit MAFS? 'Het is echt nog heel pril'

Dat vertelt Mick in gesprek met RTL Boulevard. Want hoewel Daisy dan misschien niet de vrouw van zijn dromen was, is er misschien wel een andere potentiële nieuwe liefde in zijn leven. 'Ik heb nog wel iemand op het oog', verklapt hij.

Nog heel pril

Toch betekent dat niet dat hij ook met deze dame meteen in het huwelijksbootje gaat stappen. 'Het is echt nog heel pril. Ik denk dat ik het een kans ga geven. Hopelijk komt het van beide kanten', verklaart Mick. 'Maar we hebben elkaar nog niet gezien.'

Meer ballen dan op tv

Dat het uiteindelijk niks is geworden tussen de twee, is duidelijk. Toch weet Mick niet helemaal of hij daar nu zo van baalt, verklaarde hij eerder in het AD. 'Het maakt me niet veel uit wat mensen van me vinden, maar ik heb wel meer ballen dan de kijkers op tv hebben gezien.' Want waar het nu lijkt of hij heel de vakantie achter Daisy aan heeft gelopen, was dat absoluut niet zo. 'En in Portugal heb ik echt m’n best gedaan om het leuk te maken. Ik wil geen bommetje gooien, maar ik deed meer mijn best achter de camera, dan voor de camera. Ik wilde laten zien dat ik oprecht was.'

Uit elkaar op Schiphol

Voor Mick hield het liefdesexperiment dan ook op Schiphol op.  Toch betekent dat niet dat er helemaal geen contact meer is met Daisy. 'Maar wel heel oppervlakkig. We hebben dingen uitgesproken.' Daisy heeft haar excuses aangeboden voor bepaalde dingen die zijn gebeurd. 'Verder heb ik geen behoefte meer aan haar in mijn leven. Natuurlijk, als ik haar tegenkom op een terrasje bied ik haar een drankje aan. Er is wederzijds respect, maar daar blijft het bij.' En daarmee sluit Mick na de aflevering van gisteravond dit hoofdstuk uit zijn leven af.

Bron: Superguide, Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.