• Liefde
  • Matthijs van Nieuwkerk

Nieuwe liefde voor Matthijs van Nieuwkerk na scheiding

Door Redactie
Nieuwe liefde voor Matthijs van Nieuwkerk na scheiding

Weekblad Story onthult vandaag dat Matthijs van Nieuwkerk in het geheim officieel gescheiden is van zijn vrouw Karin... én een nieuwe liefde heeft.

Woonboerderij

Matthijs van Nieuwkerk (60) is sinds ruim zes maanden weer vrijgezel, maar aan die status blijkt alweer snel een eind te zijn gekomen: de tv-presentator vond inmiddels een nieuwe liefde in veertiger Martha Riemsma, een gescheiden moeder van twee tienerzoons. Story fotografeerde het stel bij Matthijs thuis in zijn Gelderse woonboerderij, waar ze veel tijd doorbrengen.

Bevestigd

Matthijs en Martha kenden elkaar al een tijdje uit de mediawereld. Martha is hoofdredacteur van de regionale krant De Twentsche Courant Tubantia, een functie die Matthijs zelf ooit had bij dagblad Het Parool. Aan Story heeft Martha bevestigd dat ze een affectieve relatie met Matthijs onderhoudt.

In de nieuwe Story die vandaag verschijnt het hele verhaal en de exclusieve foto's. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Door: Nick Dijkman | Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.