Nieuwe levensfase nu de kinderen zijn uitgevlogen: Huwelijk Antoinette Hertsenberg krijgt spannende impuls

Door Redactie
Nieuwe levensfase nu de kinderen zijn uitgevlogen: Huwelijk Antoinette Hertsenberg krijgt spannende impuls

Veel moeders hebben er moeite mee als hun kinderen uitvliegen, maar dat geldt niet voor Antoinette Hertsenberg. Integendeel.

In Radar mag Antoinette Hertsenberg (56) dan al 26 jaar ‘consumentenellende’ aan de kaak stellen, privé heeft de presentatrice vrijwel nooit problemen. Ze is een blij mens, zo vertelt ze aan Libelle. ‘Ik ben nooit gescheiden, grote drama’s zijn mij altijd bespaard gebleven. Dat is mazzel,’ zegt Antoinette, die in juni 25 jaar is getrouwd met Niko Koffeman (62). Het is de bedoeling dat dit huwelijksjubileum wordt gevierd. De manier waarop hangt af van corona. De vonk sloeg destijds over toen Antoinette als perswoordvoerder van de Dierenbescherming voor campagnes van deze organisatie samenwerkte met Niko, die copy-writer was bij een reclamebureau. Ze trouwden in de zomer van 1996, waarna hun geluk werd bekroond met de geboortes van Piet (23), Eva (22) en Hessel (21).

DOOR JOËL POLLEMANS | FOTO EDWIN SMULDERS

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.