• Showbizz

Nieuwe filmrol voor Doutzen Kroes: 'Ik vind alles van acteren leuk'

Door Redactie
Nieuwe filmrol voor Doutzen Kroes: 'Ik vind alles van acteren leuk'

Er zit een nieuwe rol in een speelfilm aan te komen voor Doutzen Kroes. Dat verklapt het model in De Telegraaf. 'Ja, er loopt wel iets. Ik mag daar nog niets over zeggen, maar het wordt wel heel leuk weer! Oh, dat heb ik nog tegen niemand verteld, je hebt de primeur. Ik mag er nog helemaal niet over praten...', verklapt Doutzen.

De Friezin heeft na haar acteerdebuut in Nova Zembla en haar rol in Wonder Woman de smaak te pakken. 'Ik vind alles van acteren leuk, zelfs het wachten in de trailer. Wat ik met Wonder Woman heb gemerkt, is dat we op de set in Italië echt een soort familie vormden. Dat voelde zo bijzonder. De fashionwereld waarin ik zit, is best vluchtig. Met shoots ben je binnen één of twee dagen klaar, terwijl je met een film op zijn minst drie, vier weken aan het draaien bent. Daar kun je je echt in onderdompelen', zegt ze over haar filmervaringen.

C’est pas mal

Doutzen heeft net een fotoshoot achter de rug voor Fifth House, de kledinglijn van Nikki Plessen. De samenwerking met de modeonderneemster bevalt haar goed. 'Nikkie is iemand die helemaal enthousiast kan roepen: ’Oooh zo mooi dit!’ Dat maak je niet vaak mee. Meestal blijft het bij een afgemeten: ’C’est pas mal’, weet je wel: niet slecht. Die Fransen kunnen er wat van, haha.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Nieuwe filmrol voor Doutzen Kroes: 'Ik vind alles van acteren leuk'

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP