Nieuwe film van Gerard Cox pas dit najaar in de bioscopen

Door Redactie
Nieuwe film van Gerard Cox pas dit najaar in de bioscopen

De nieuwe bioscoopfilm Casa Coco, met Gerard Cox en Joke Bruijs in de hoofdrollen, zal pas 10 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dat heeft distributeur WW Entertainment donderdag bekendgemaakt.

Casa Coco zou oorspronkelijk in januari 2022 uitkomen en moest een van de grote Nederlandse hits van dit voorjaar worden. Maar door de onverwachte lockdown van december kon de film niet op de originele datum worden uitgebracht.

Casa Coco

Casa Coco gaat over een Rotterdamse vriendengroep die ieder jaar overwintert op het eiland Bonaire in het pension van Pleun Saris (Joke Bruijs). Als Pleun ontdekt dat haar jeugdliefde Toon Emmers (Gerard Cox) er ook bij is, doet dit de nodige stof opwaaien. Andere rollen zijn weggelegd voor Loes Luca, Richard Groenendijk, Gijs de Lange en Frédérique Spigt.

Getrouwd

Hoofdrolspelers Cox (81) en Bruijs (70) waren in het echte leven ook tien jaar met elkaar getrouwd. Zij speelden ook eerder in de KRO-hitserie Toen Was Geluk Heel Gewoon. De film is geproduceerd door Greenfield Film Productions (Huisvrouwen Bestaan Niet) en Messercola (De Grote Sinterklaasfilm).

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.