• Liefde

Nieuw liefdesgeluk voor Pierre van Hooijdonk

Door Redactie
Nieuw liefdesgeluk voor Pierre van Hooijdonk

Na de breuk met Corine, de moeder van zijn kinderen, liet Pierre van Hooijdonk (51) er geen gras over groeien. De oud-profvoetballer is tot over zijn oren verliefd op Elvira (44).

Elvira en ik hebben elkaar afgelopen zomer in het uitgaansleven van Breda leren kennen,’ vertelt Pierre van Hooijdonk aan Story. ‘Maar nu is de tijd rijp om met elkaar naar buiten te treden.’ 

De zon schijnt weer

Het is Elvira die de zon weer in Pierre’s leven laat schijnen. ‘Mijn kinderen hebben haar al ontmoet. Mijn ex ook. Daar ben ik blij om. Voor Sydney en Fay is het prettig dat hun ouders nog steeds goed met elkaar omgaan.’ Ook Elvira’s dochters zijn voorgesteld aan Pierre. ‘Ik kan het goed met hen vinden, al heb ik ze nog niet heel vaak gezien.’ Elvira woont ook niet bepaald om de hoek bij Pierre. ‘Zij woont in Den Haag,’ aldus Pierre, die zelf in een villa in Prinsenbeek, nabij Breda, vertoeft. Maar de afstand is voor het koppel geen probleem. Ze genieten volop van hun liefdesgeluk. 

Door: Nick Dijkman | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.