• Liefde

Nieuw liefdesgeluk voor Jennifer Hoffman

Door Redactie
Nieuw liefdesgeluk voor Jennifer Hoffman

Eind vorig jaar zag Jennifer Hoffman haar zo veelbelovend lijkende relatie met acteur Henry van Loon op de klippen lopen. Heel lang heeft de actrice daar echter niet om hoeven treuren, want er is een nieuwe liefde in haar leven! Dit is Dorian, de man die Jennifer weer gelukkig maakt!

Jennifer Hoffman heeft nieuw liefdesgeluk gevonden! Het is de Frans/Canadese hunk Dorian (achternaam bekend bij de redactie) die de 37-jarige actrice, die eind vorig jaar haar relatie met acteur Henry van Loon zag stranden, weer laat stralen. Tegenover een vriend beschreef ze Dorian als: ‘Knap, lang en hij kan heel goed koken’. Drie maanden geleden zou de vonk tussen Jennifer en Dorian zijn overgesprongen. Ze leerden elkaar kennen in een restaurant in de buurt waar Jennifer woont. Dorian is kok en mede-eigenaar van het etablissement, waar de actrice geregeld een maaltijd afhaalde. De gesprekjes die zij en Dorian voerden, leidden tot een afspraakje, en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Nieuw liefdesgeluk voor Jennifer Hoffman

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders