• Hazes

Nieuw kapsel van Sarah van Soelen doet André's hart sneller kloppen

Nieuw kapsel van Sarah van Soelen doet André's hart sneller kloppen

Vlak na thuiskomst van haar eerste liefdesvakantie met André Hazes (27), heeft Sarah van Soelen (25) een bezoekje gebracht aan de kapper. Haar nieuwe vlam is in ieder geval enthousiast over het eindresultaat.

De influencer heeft zich een nieuw kapsel laten aanmeten, waarvan ze het eindresultaat uiteraard deelt op haar Instagramaccount dat inmiddels 130.000 volgers heeft. Sarah had eerst een halve pony, nu is ze voor een hele pony gegaan.

Compliment van André

André kan de nieuwe coupe van zijn vriendin wel waarderen. 'Hallo❤️', reageert hij op het kiekje. Het is duidelijk dat de mooie Sarah zijn hart sneller doet kloppen. Ook Amanda Balk is fan van Sarahs nieuwe look, zij reageert met een emoji met hartjesogen.

Liefdesvakantie

André Hazes (27) kan het niet langer voor zich houden: hij is tot over zijn oren verliefd op Sarah van Soelen (25), die zijn mannenhart schenkt wat hij tot nu toe niet leek te kunnen vinden. Story was erbij toen de zanger vorige week op Schiphol met Sarah in het vliegtuig naar Ibiza stapte. Tussen alle passagiers in verhulde hij niet langer zijn ware gevoelens... Ondanks de mondkapjes kon elke passagier aan boord van het Transavia-toestel richting Ibiza zien hoe breed de gelukzalige grijns op de gezichten van André Hazes en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen was!

Dolgelukkig

De zanger en zijn beeldschone nieuwe liefde zijn dolgelukkig met elkaar en konden geen seconde voorbij laten gaan zonder een liefkozing te delen. Op het Spaanse eiland kunnen de twee in gezelschap van bekenden eindelijk bijkomen van de enorme hectiek die begin maart ontstond. Weekblad Story kon toen onthullen dat André Hazes en zijn verloofde Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André jr., definitief uit elkaar waren.

Familie

De zanger vertelde daarop dat hij was opgevangen door de gastvrije familie Van Soelen, in hun ruime villa in Bergschenhoek, niet ver van het huis dat André met zijn gezin bewoonde in Berkel en Rodenrijs. Nadat Story-fotograaf Edwin Smulders de eerste foto’s van André en Sarah kon maken, wilden de twee niet langer een geheim maken van hun toch wel diepe gevoelens voor elkaar.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.