'Nieuw' gebit Carice van Houten maakt de tongen los, actrice bijt van zich af

Door Redactie
'Nieuw' gebit Carice van Houten maakt de tongen los, actrice bijt van zich af

Het gebeurde jaren terug al eerder bij De Wereld Draait Door: de kijker ging los op de 'nieuwe' tanden van Carice van Houten. Ook dit jaar is het weer raak als de actrice bij Jinek aanschuift. 

Ook nu zijn de hagelwitte 'parels' in haar mond onderwerp van gesprek.

Meer fillers dan Linda de Mol

'Jeetje, Carice van Houten lijkt wel de dochter van Marijke Helwegen. Ik schrik me dood. En: 'Wow, wat een enorme botox-bakkes heeft die Carice van Houten. Je ziet Linda de Mol naar haar kijken en gewoon denken: 'Hey, die heeft meer fillers in haar gezicht dan ik!'

Reactie Carice

De actrice was aangeschoven om te praten over de nieuwe dramaserie Red Light (zie eerste beelden hieronder). Maar de kijker was meer geïnteresseerd in haar gebit.

Carice is zelf ook in de virtuele pen geklommen, en bijt na alle kritiek van zich af. 'Haha, dit is het gezicht van iemand die 'verbouwd' is? Kijk maar naar de serie, dan kun je het misschien allemaal 'beoordelen'. Fijne dag!'

Bron: Twitter Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.