Niet iemand anders, maar Ferry Doedens plaatste zélf naaktbeelden online

Door Redactie
Niet iemand anders, maar Ferry Doedens plaatste zélf naaktbeelden online

Betrapt! Ferry Doedens heeft toch echt zelf en willens en wetens naaktbeelden van zichzelf de online wereld in geslingerd.

De video's en foto's zijn dus tegen zijn wil verspreid. 

Erotiek

De acteur plaatste ze zelf op de website OnlyFans, vertelde hij aan Patty Brard. Dat vertelt Brard maandag in Shownieuws. Op de website, waar mensen zelf erotische foto's en video's kunnen plaatsen, heeft Doedens ongeveer vierduizend volgers.

Herkenbaar in beeld

Een video waarin hij masturbeert boven een wastafel werd al snel verspreid via sociale media. Ondanks dat Ferry volledig herkenbaar in beeld is, lijkt het niet de bedoeling dat zijn carrièreswitch bij het grote publiek bekend is.

Beelden in de media

'Hij heeft een profiel op OnlyFans, een website met explictiete foto's en filmpjes waar je mensen tegen betaling naar jou laat kijken', aldus Brard.

Die volgers betalen allen zo'n 10 à 20 euro per maand om het materiaal te kunnen bekijken. In de media gingen al meerdere verhalen rond over de eventueel verspreide foto's en video's van de acteur. Zelf heeft hij daar nog niet op gereageerd.

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.