Nienke Plas deelt verdrietig nieuws over haar dochtertje

Nienke Plas (36) deelt verdrietig nieuws met haar volgers. Haar pasgeboren dochtertje Harley ligt namelijk in het ziekenhuis en moest daar geopereerd worden aan haar hart.

Door Naomi Pater
Nienke Plas

Harley, het dochtertje van Nienke Plas, ligt in het ziekenhuis. Het meisje, dat in november is geboren, is met spoed geopereerd aan haar hart. 'Aangeboren hartafwijking noemen de dokters het', schrijft de YouTuber zaterdag op Instagram.

De tekst gaat verder onder de foto. 

'Samen richting een goed herstel'

Harley is stabiel. 'En we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in)', aldus Plas. 'We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel.'

Reacties

Veel volgers en andere BN'ers leven mee met het jonge gezin. 'Pffff. sterkte jullie', reageert Donny Roelvink, die zelf ook al veel te verduren heeft gekregen de afgelopen tijd. Monica Geuze schrijft: 'Heel veel sterkte en liefde'. Ook Chantal Janzen reageert: 'Sterkte en alle liefs en beterschap voor kleine Harley'. 

Voorstelling afgezegd

Omdat de influencer zich nu op haar dochtertje wil richten, heeft ze voor zaterdagavond de eerste voorstelling van haar theatertournee in Capelle aan den IJssel afgezegd. 'Ik kom terug, wel met iets meer grijze haren. Hopelijk tot snel x Ps. wij zullen z.s.m. bekend maken welke voorstellingen verplaatst worden.'

Gezin

Naast hun dochter Harley Emani, hebben Nienke en Resley ook nog hun oudste zoon Frendy Dean en zoon Novi-Jaxx. In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar 'sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot'. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!