Nielson niet gediend van ontvangen naaktvideo's

Door Redactie
Nielson niet gediend van ontvangen naaktvideo's

Nielson is er niet van gediend dat hij naaktvideo's en -foto's via sociale media ontvangt. Dat vertelt de 31-jarige zanger in de YouTube-serie Release Reacties van 538. De zanger krijgt naar eigen zeggen geregeld 'vieze dingen' binnen via Snapchat. 'Daar moeten jullie echt mee kappen', aldus Nielson.

Het is voor de zanger onbegrijpelijk dat er mensen zijn die zulke beelden versturen. 'Waarom stuur je dat naar mij? Ik ben niet geïnteresseerd.' Zo krijgt hij bijvoorbeeld filmpjes van 'chicks' die masturberen.

Dickpick

Ook krijgt Nielson, bekend van hits als Sexy Als Ik Dans en Beauty & De Brains, wel eens 'dickpicks' binnen, een foto van een penis. Daar heeft hij al helemaal geen begrip voor. 'Één: dan snap je echt niet dat het mannelijk lichaam op zichzelf niet echt heel sensueel is. En twee: heb je weleens naar een piemel gekeken?', aldus de zanger.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.