Nicolette van Dam pijnlijk geconfronteerd met vitiligo: 'Het is wat het is'

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam (38) wordt tijdens het kinderfeestje van haar dochtertje Lola-Lily pijnlijk geconfronteerd met haar huidaandoening, vitiligo. 'Zo dit was weer ff een nieuwe confrontatie met m’n vriend Viti Ligo', schrijft Nicolette erover op Instagram.

Nicolette ziet haar witte vlekken normaliter niet zo zitten. 'Maar tijdens het glow in the dark-feestje van Lola werd ik weer ff met m’n neus op de feiten gedrukt', aldus Nicolette. 'Het is wat het is', schrijft Nicolette verder. 'Natuurlijk wel jammer, maar waar gaat 't over? En eerlijk, als die meiden dan zegge: 'We vinden het cool dat witte om je ogen', ben ik helemaal gerustgesteld.'

Huidaandoening

Vitiligo is een huidaandoening waarbij er pigment verdwijnt uit huid en haar. Hierdoor ontstaan er witte plekken en deze kunnen verschillen van grootte en vorm, die in de loop van de tijd kunnen veranderen.

Verhuizing

Onlangs sloten Nicolette en haar gezin de huidige fase in hun leven af. Het viertal laat hun stulpje namelijk verbouwen en voor deze drastische woning metamorfose moeten ze tijdelijk verhuizen. Nicolette ziet deze verbouwing en de tijdelijke verhuizing als een 'afsluiting van een mooie fase' in het leven van haar en haar gezin. 'Wat een spannend en gaaf avontuur', gaat de presentatrice verder. 'We zijn er klaar voor.'

Huis vol 

Er breekt een spannende tijd aan voor huize Van Dam-Smit. Niet alleen dochters Lola-Lily en Kiki-Kate staan te popelen voor de verhuizing, ook de huisdieren moeten eraan geloven. De kinderen van Nicolette hebben namelijk meerdere beesten, zoals hagedissen en schildpadden. 'De diertjes zijn er ook klaar voor', schreef Nicolette op Instagram.

Bron: RTL Boulevard 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!