Nicolette van Dam aan de bak met dochtertje: 'Ben meer gespannen erover dan zijzelf'

Door Redactie
Nicolette van Dam aan de bak met dochtertje: 'Ben meer gespannen erover dan zijzelf'

Nu Sinterklaas bijna in aantocht is, is het maken van surprises toch ook echt begonnen. Ook BN'ers moeten aan de bak, maar bij Nicolette van Dam (36) liep de spanning hoog op.

De eerste surprise moest namelijk gemaakt worden voor dochtertje Lola. 'Denk dat ik meer gespannen erover ben dan zijzelf ??? ', grapt Nicolette bij de foto's. 'Swipe naar ➡️ hier ging het bijna niet goed ???.'

Alleen naar bed

Haar man Bas ziet in het knutselwerkje vooral heel wat eenzame avonden. 'Ik zie hier vooral aardig wat avondjes alleen naar bed omdat jij nog door moest knutselen ???', reageert Smit onder de post.

Erg geslaagd

Ondanks de stress bij Nicolette, zijn volgers het unaniem eens: de surprise is erg goed gelukt. 'Herkenbaar ?? En geslaagd hoor! ??', laat Manon Meijers weten. Ook Anouk Smulders merkt op: 'Ahhh super surprise! En dat gezicht..... ??? die heb ik ook meerdere keren getrokken afgelopen weken ??.'

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.