Nicolette Kluijver viert verjaardag met bijzondere foto

Door Redactie
Nicolette Kluijver viert verjaardag met bijzondere foto

Het is vandaag een speciale dag voor Nicolette Kluijver. De presentatrice wordt vandaag 34 jaar, maar dat is niet het enige waar ze bij stilstaat. Nicolette kreeg anderhalf jaar geleden te horen dat ze aan longkanker leed, waarvan ze inmiddels is genezen.

Op Instagram deelt de presentatrice een oude foto van zichzelf in het ziekenhuis, toen ze werd behandeld voor haar ziekte.

Dankbaar

In maart vorig jaar kreeg Nicolette gelukkig te horen dat ze volledig kankervrij was, waardoor ze nu extra dankbaar is haar 34ste verjaardag te mogen vieren. Zo schrijft ze onder de foto: ‘Anderhalf jaar geleden had ik longkanker en wist ik niet of ik het zou overleven. Daarom is vandaag heel bijzonder... ik mag vandaag 34 jaar worden. Ik ben zo dankbaar. Het is feest!!!!!’ Daarnaast vraagt Nicolette aandacht voor iedereen die aan de ziekte lijdt. ‘Ik denk vandaag extra aan iedereen die te maken heeft met deze ziekte... #samensterk,’ aldus Nicolette.

Nicolette Kluijver viert verjaardag met bijzondere foto

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders