• Liefde

Nicolette Kluijver slaat woede van zich af

Door Redactie
Nicolette Kluijver slaat woede van zich af

Nicolette Kluijver heeft geen makkelijke periode achter de rug. De presentatrice gaat door een huwelijkscrisis met haar man Joost, maar desondanks proberen ze er voor de kinderen toch het beste van te maken. Het gezin ging onlangs nog samen op wintersport. Toch moet Nicolette af en toe de woede van zich afslaan.

En wel tijdens het boksen. 'Zo... ik ben weer vrolijk', schrijft Nicolette bij het kiekje. Ze vraagt haar volgers nog: 'Wat doe jij als je chagrijnig bent?'

Gezin

Het heeft er alle schijn van dat Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt na hun huwelijkscrisis toch weer een voorzichtig stapje dichter naar elkaar toe gekomen zijn. Niet alleen zijn ze vorige week met hun kinderen Isabella Floortje (6) en de 4-jarige tweeling Jesse Joost en Ana-Sofia op wintersport in Oostenrijk geweest, ook woont het gezin weer onder één dak! 

Nicolette Kluijver slaat woede van zich af

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders, Instagram