Nicolette Kluijver mag eindelijk weer een RTL-programma presenteren

Door Redactie
Nicolette Kluijver mag eindelijk weer een RTL-programma presenteren

Nicolette Kluijver heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. De presentatrice wordt het gezicht van het nieuwe klusprogramma De Perfecte Verbouwing, dat vanaf 6 januari verschijnt bij RTL 4.

In het programma helpt Kluijver deelnemers hun huis perfect op te knappen. Twee architecten maken een ontwerp voor de deelnemers en nemen het tegen elkaar op. Door middel van virtual reality kunnen de deelnemers de gewenste verbouwing zien en kijken wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens onthult Kluijver welk ontwerp wint, waarna de echte verbouwing van start gaat.

Nieuw genre

De presentatrice, die eerder onder andere Expeditie Robinson presenteerde, voegt hiermee naar eigen zeggen een nieuw genre van televisiemaken toe aan haar portfolio. 'Het is geweldig om dit programma te presenteren, omdat het echt een feelgoodprogramma is', zegt Kluijver. Ze heeft daarom ook enorm genoten van de opnames. 'Dankzij de bijna magische VR-technologie worden de mooiste verbouwingen gerealiseerd.'

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.