Nicolette Kluijver blij met goede uitslag van scan: ‘Ik ben zielsgelukkig’

Nicolette Kluijver (38) heeft een goede uitslag van een scan gekregen. Daar is ze erg tevreden mee, deelt ze in een blij bericht op Instagram afgelopen zaterdag.

nicolette kluijver

Goede scan

Zes jaar geleden kreeg Nicolette te horen dat ze longkanker had. Inmiddels is ze gelukkig al enkele jaren kankervrij verklaard. Wel is de presentatrice nog altijd bang dat de ziekte terugkeert. Zaterdag laat Nicolette op Instagram weten dat ze afgelopen week een scan heeft gehad in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam. Deze bleek helemaal in orde te zijn. Waar de scan precies voor was, schrijft ze er niet bij.

Nieuwe week vol met kansen

‘Ik ben zielsgelukkig. Een week van uitersten’, begint ze het bericht. ‘Scan was goed, ik heb zoveel liefde om me heen en voor mij ligt een nieuwe week vol met kansen!’ Samen met haar gezin woont Kluijver op Bonaire. Eind vorig jaar zette ze haar woonboerderij in Nederland te koop.

Mentale toestand

In een interview met Grazia vertelde Nicolette twee jaar geleden dat ze nog vaak terugdenkt aan de periode dat ze longkanker had. De ziekte zal nooit helemaal uit haar leven verdwijnen. ‘Soms kan ik nog bang zijn dat terugkomt, soms ben ik er helemaal relaxed over. Het hangt een beetje van mijn mentale toestand af’, zei de Expeditie Robinson-presentatrice destijds.

Schoon verklaard

In 2017 werd Nicolette schoon verklaard. "Gisteren heb ik het beste nieuws uit mijn leven gekregen. Ik ben officieel schoon! De kanker is weg! Het is een gevecht geweest, maar ik wist dat ik kon winnen. Voorlopig lig ik nog in het ziekenhuis maar met dit nieuws kan ik de wereld weer aan", schreef ze op Instagram bij een foto van haar in het ziekenhuis. 

Bron: Libelle

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!