Nicolette en Bas hebben leuk nieuws: 'We werden hier zo enthousiast van'

Door Redactie
Nicolette en Bas hebben leuk nieuws: 'We werden hier zo enthousiast van'

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit zijn bezig met een eigen vakantieboek. Voor de bundel Nederland heeft alles reist het koppel door heel Nederland op zoek naar de leukste plekken, kondigden de twee dinsdag aan.

Al maanden delen Nicolette en Bas hun Nederlandse tripjes op Instagram. "Noodgedwongen door Covid konden we niet naar het buitenland reizen. Dus zijn we vorige zomer begonnen met ons eigen land te (her)ontdekken. Jullie tips stroomden binnen, en we werden langzamerhand echte onlinereisleiders", aldus het stel.

Enthousiast

Die reisjes en reacties bevielen goed. 'We werden hier zo enthousiast van, ook omdat we zagen dat er mensen waren die dezelfde trips gingen doen, dat we dachten: Waarom bundelen we niet al die mooie unieke plekken in een boek? Zodat iedereen kan meegenieten van wat ons land te bieden heeft.'

Twaalf provincies

De komende maanden reizen Bas en Nicolette door de twaalf provincies en volgers kunnen tips doorgeven over hun favoriete hotspots. Wanneer het vakantieboek verschijnt, is nog niet bekendgemaakt.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.