Nicol verrast Massa is Kassa-kijkers met 'culinair gerecht': 'Is dat niet gewoon strafbaar?'

Door Redactie
Nicol verrast Massa is Kassa-kijkers met 'culinair gerecht': 'Is dat niet gewoon strafbaar?'

Nicol, de vriendin van vakantieparkmiljonair Peter Gillis, roept vaak irritatie op. Vanavond was het weer zo ver: Massa is Kassa-kijkers kregen tranen in hun ogen van de kookkunsten van Nicol.

Nicol kookt meestal voor pater familias Peter, en nu hij al een tijd op dieet is, wil ze toch bezig blijven. Ze wil stiefzoon Ruud wel leren hoe je een biefstukje bakt, maar kijkers hebben geen goed woord over voor hoe ze het stukje vlees toetakelt.

Biefstukmishandeling

Nicol steekt gerust een schaar in het biefstukje, terwijl Ruud glazig voor zich uit zit te kijken. Wat ze uiteindelijk op tafel neerzet is een verschrikking! Of… een geweldig nieuw idee? Ruud krijgt een biefstuk met carpaccio erop én een laag gesmolten kaas. Zo ziet Ruud er binnen de kortste keren uit als zijn vader!

De tekst gaat verder onder de tweets.

Bewogen geschiedenis

Ruud en Nicol hebben een nogal bewogen geschiedenis in Massa is Kassa. De twee doen qua leeftijd niet veel voor elkaar onder, maar Nicol is toch een soort ‘stiefmoeder’ van Ruud. De twee zitten elkaar regelmatig in de haren. Ruud is zo’n beetje de enige die de confrontatie met Nicol regelmatig aangaat!

Problemen Peter Gillis

Ondertussen stapelen de problemen voor Peter Gillis zich de laatste tijd op. Het OM onderzoekt of hij Nicol mishandeld heeft, en recent kreeg hij een fikse boete omdat zijn parken arbeidsmigranten huisvestten. Ondanks alles lijken de kijkers nog steeds van de vakantieparkbaron te houden.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide, Twitter | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.