Nicol laat zich uit over mishandelingszaak met Peter Gillis: 'Komen nog wel met een verhaal naar buiten'

Door Redactie
Nicol laat zich uit over mishandelingszaak met Peter Gillis: 'Komen nog wel met een verhaal naar buiten'

Nicol Kremers (32) laat zich voor het eerst uit over de mishandlingszaak met Peter Gillis. In een interview met Panorama-verslaggever Andries Jelle de Jong vertelt ze over de gang van de zaken met de situatie.

Peter Gillis wordt er namelijk van verdacht zijn vriendin Nicol in haar rug en neus gebeten te hebben, tegen de muur te hebben geduwd, in haar borsten geknepen, aan haar oor getrokken en aan haar armen en haren getrokken.

Eerste reactie Nicol

Nicol laat weten dat de zaak nog steeds loopt en met advocaten met de mishandelingszaak bezig is. 'Ik wil er niets over zeggen. Dat is het eigenlijk'. Verder zegt ze nog dat ze het proces niet wil schaden.

Meer vertellen

Op de vraag of Nicol ooit nog iets wil zeggen over de gebeurtenis, laat de vriendin van Peter weten: 'We komen ooit nog wel een keer met een verhaal naar buiten'.

Mishandeling

De mishandeling zou zijn gebeurd op 29 mei in Gillis' vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen. De 60-jarige ster, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, ontkende in eerste instantie de geruchten dat hij zijn partner zou hebben mishandeld. 'Onzin' en 'niet waar', zeiden hij en zijn partner daarover.

Geen aangifte

Toen bleek dat Gillis voor de rechter moest verschijnen, gaven ze toe dat er inderdaad iets was gebeurd. Via hun advocaat Ton van den Biezenbos benadrukten ze wel dat Kremers geen aangifte heeft gedaan. Wel heeft ze een belastende verklaring afgelegd, zei de officier van justitie vrijdag.

Getuige

De zitting bij de rechtbank in Den Bosch duurde niet lang. Vanwege de verdenking moet Kremers nog worden gehoord als getuige. Omdat dat vooraf al bekend was, besloten Gillis en Van den Biezenbos niet te verschijnen.

Nieuw seizoen Massa is Kassa

Massa is Kassa Dinsdagavond begon het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. In de eerste aflevering was het weer ouderwets kijken naar de realitysterren, maar kijkers dachten er wel anders over. Weinig mensen het nog eens met de komst van een nieuw seizoen. Vooral op Twitter wordt er verontwaardigd gereageerd op het feit dat - ondanks de mishandelingszaak tussen vriendin Nicol en Peter - het programma gewoon weer terug op de buis is. Talpa deed uiteindelijk niets met de kritiek en laat het seizoen gewoon op televisie verschijnen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.