• Familie Gillis

Nicol erg geschrokken van onwel geworden Peter Gillis: 'Daar komt hij niet meer bovenop'

Door Redactie
Nicol erg geschrokken van onwel geworden Peter Gillis: 'Daar komt hij niet meer bovenop'

Peter Gillis werd woensdagmiddag met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. De Massa Is Kassa-ster was onwel geworden en reageerde vrijwel nergens meer op. De schrik zit er goed in bij zijn vrouw Nicol en zoon Mark.

In een gesprek met Shownieuws vertellen Nicol en Mark nu hoe zij het incident ervaren hebben. 

Alarm

Al snel gingen alle alarmbellen bij de Massa is Kassa-familie af toen ze zagen dat het niet goed met Peter ging. 'Hij kwam niet meer uit zijn woorden en hij begreep ook niets meer van wat wij zeiden of wat wij vroegen', vertelt Nicol. Zijn familie schakelde daarom snel de hulpdiensten in. 'Al snel begon hij weg te zakken', laat zoon Mark weten. 

Enorm geschrokken

Ook vertelt Nicol dat ze halverwege naar het ziekenhuis toe nog moesten stoppen. 'Ze moesten een extra reanimatie team aan boord halen, want hij had nog maar een hartslag van 25.' Zoon Mark laat weten dat de hulpdiensten aan een beroerte zaten te denken. 'Dan ga je van het ergste uit, dan krijg je toch een brok in je keel', vertelt de zoon van de multimiljonair. 'Ik dacht: daar komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen', zegt Nicol.

Levensstijl

Uit de onderzoeken en scans bleek uiteindelijk dat Peter onwel werd door een te hoge suiker. De Massa Is Kassa-ster wil dan ook iets aan zijn levensstijl gaan doen. 'Daar moeten we aan werken', aldus Gillis. 

Bron: Shownieuws | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.