Nicol en nieuw liefje Peter Gillis delen bijzondere liefdesgeschiedenis

Het zal je niet zijn ontgaan: Peter Gillis heeft een nieuwe vriendin. Na de bizarre exit van Nicol heeft hij een nieuwe vrouw gevonden die zijn veters kan strikken: Wendy van Hout. Maar nu blijkt dat Nicol en Peters nieuwe liefde meer gemeen hebben dan je zou denken!

Wendy en Nicole
© ANP/Talpa

Naast hun looks hebben Nicol en Wendy nog iets gemeen: hun liefdesgeschiedenis! De dames hebben in ieder geval dezelfde smaak in mannen, zo blijkt.

Kapper Mike

Wendy heeft een relatie gehad met kapper Mike Maaskant. Het was best serieus tussen de twee. Zo openden zij samen in 2021 een barber-en tattooshop waarin Wendy klanten tatoeëerde en Mike knipte. En nu blijkt dat Nicol ook heeft gescharreld met Mike. Mike en Nicol hebben elkaar ontmoet via TikTok, maar het is nooit serieus geworden tussen de twee. Peter is door Wendy al vroeg in de relatie op de hoogte gesteld van het bizarre toeval.

Wendy in Massa is Kassa

Peter is maar al te trots op zijn nieuwe vriendin en wil hun liefde graag delen met de wereld. Zo zal ze ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Maar voorlopig wordt er nog volop verwezen naar Nicolleke.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!