• Jinek
  • Volendam

Nick Schilder zenuwachtig bij Jinek: 'Wilde graag dat boodschap goed over zou komen'

Door Redactie
Nick Schilder zenuwachtig bij Jinek: 'Wilde graag dat boodschap goed over zou komen'

Nick Schilder was heel zenuwachtig voor het interview dat hij samen met zangpartner Simon Keizer gaf bij Jinek. Aan RTL Boulevard vertellen de twee over het gesprek, waar veel om te doen was. Veel kijkers meenden te zien dat de twee ruzie hadden en dat dat de reden is dat het zangduo uit elkaar gaat.

Beladen onderwerp

'Ik was heel gespannen voor het interview, ik wilde heel graag dat de boodschap goed over zou komen', verklaart Schilder. 'Je hoopt dat dat allemaal aan bod komt, het is best een beladen onderwerp. Alles wat ik wilde zeggen, heb ik daar gezegd.' Schilder was naar eigen zeggen 'heel zenuwachtig', ook tijdens het gesprek nog.

Goede voet

Keizer voegt daaraan toe dat er nog steeds 'chemie' is tussen de twee. 'Wij zijn op heel goede voet. Het is een hele heftige beslissing geweest', zegt hij. 'Nick had nog door gewild, ik niet. Dan loop je niet samen de polonaise, ik denk dat iedereen dat begrijpt.'

Muzikaal duo

Eind augustus maakten Nick en Simon bekend na ruim zeventien jaar uit elkaar te gaan als muzikaal duo. De twee zijn wel van plan samen programma's te blijven maken.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.