Nederlands songfestivalduo opnieuw gezakt bij bookmakers

Mia Nicolai en Dion Cooper zijn opnieuw iets gezakt bij de bookmakers.

Mia Nicolai en Dion Cooper
© BrunoPress

Twee dagen na de presentatie van hun songfestivalnummer Burning Daylight staat het duo vrijdag op plek 15. Donderdag was dat nog plek 11. Nederland maakt volgens de bookmakers nu zo'n 1 procent kans om te winnen.

Opvallend is dat momenteel Armenië, Zwitserland en Georgië allemaal hoger staan bij de bookmakers, terwijl van die landen nog geen liedje bekend is. Ook Servië (14) staat hoger, terwijl dat land ook nog geen artiest heeft aangekondigd.

Winkans

De Finse inzending Käärijä is sinds donderdag een plekje gestegen. Het nummer Cha Cha Cha staat nu met een winkans van 15 procent op de tweede plek. Daarna volgt Oekraïne (14 procent). Op iets grotere afstand volgt het Verenigd Koninkrijk (5 procent), hoewel het organiserende land nog geen kandidaat of lied heeft gepresenteerd.

Zweden

Zweden wordt door de bookmakers nog altijd gezien als de grootste kanshebber voor de winst. Hoewel er nog geen artiest of nummer bekend is voor Zweden, heeft het land een winkans van 31 procent. Wel wordt door velen aangenomen dat het opnieuw zangeres Loreen wordt die namens Zweden meedoet in Liverpool. Zij won in 2012 al met het nummer Euphoria, een van de grootste songfestivalhits.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!