Nathalie en Melvin: André Hazes' twee ‘vergeten’ kinderen

Wie de carrières van Roxeanne (30) en André Hazes (29) volgt, zou bijna vergeten dat hun beroemde overleden vader nóg twee kinderen kreeg. 

Door Redactie
Nathalie en Melvin Hazes

Het contact met dochter Nathalie (50) en zoon Melvin (41) verwaterde toen André met Rachel trouwde. Pas nadat Nathalie hem een kleinzoon schonk, werd hun band hersteld. Tussen Melvin en zijn vader kwam het nooit meer goed...

Melvin heeft het zijn vader nooit vergeven dat hij zijn moeder Ellen Wolf bedroog en dat er grote ruzies waren door André’s drankmisbruik. Op zijn achttiende jaar veranderde hij zijn naam zelfs in Wolf. Het deed de zanger pijn dat zijn kinderen afstand namen, maar hij ondernam geen pogingen hen te bezoeken.

Eerdere vrouwen André Hazes

In het boek Hazes van Robert Haagsma vertelde André in 2001: ‘Iedereen is zijn eigen weg ingeslagen. Bij die twee eerdere vrouwen lopen nu dus ook andere mannen rond. Ik zou er persoonlijk niet tegen kunnen als mijn vrouw eerder getrouwd geweest was en zo’n kerel kwam bij mij aan de deur om zijn jongen op te halen. En dus gun ik hun ook die rust. Of dat verschrikkelijk is voor de kinderen? Ik weet het niet. Ik spreek ze niet.’

Nathalie Hazes

Nathalie probeerde diverse keren contact met haar vader te krijgen, maar hij weigerde haar te zien. Nathalie liet het daarbij. Ze trouwde met Remco Stenzler en samen kregen ze zoon Duncan. Na zijn derde verjaardag zocht ze André in 2001 opnieuw op. Twee jaar eerder was bij haar man een hersentumor geconstateerd. Daardoor realiseerde ze zich dat het zomaar voorbij kan zijn en ze was doodsbang dat haar vader zou komen te overlijden voordat hij zijn kleinzoon had ontmoet.

Dit verhaal heeft eerder in Story gestaan.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!