• De Frogers

Natasja Froger na groot verlies: 'Het doet gewoon nog pijn'

Door Redactie
Natasja Froger na groot verlies: 'Het doet gewoon nog pijn'

De familie Froger moest vorige week afscheid nemen van hun trouwe viervoeter. Hun hondje Bobby had kanker en om haar niet te laten lijden, is er besloten het beestje in te laten slapen. Toch doet het verdriet nog altijd veel pijn.

Natasja laat op Instagram weten heel dankbaar te zijn voor alle lieve berichten na het overlijden van Bobby. 'Wij missen haar ook verschrikkelijk, het is zo leeg in huis. Dat is gewoon heel naar... Ik weet het, ze heeft een mooi leven gehad en we hebben de juiste beslissing genomen op het juiste moment.'

Groot verlies

Maar Froger heeft nog veel verdriet van het verlies. 'Het was heel egoïstisch geweest om nog langer te wachten, maar het is nu gewoon pas een week geleden en het doet gewoon nog pijn. Slaap nog slecht, vandaar mijn mega wallen, mis haar gewoon heel erg.' Met hun andere hond Saar gaat het gelukkig goed. 'Al jullie ongelofelijk lieve reacties hebben me heel goed gedaan en daar wil ik jullie even persoonlijk voor bedanken. Heel veel dank.'

Tekst gaat verder onder de post.

De Frogers kwamen er vorige week achter dat Bobby ziek was omdat het dier niet meer at. Na onderzoek bleken de tumoren al uitgezaaid te zijn naar al haar organen. Om het huisdier niet te laten lijden, werd besloten haar in te laten slapen. 'Vrolijk was ze tot de laatste minuut en ook hebben we nog wandelingen kunnen maken, wat de beslissing nog moeilijker maakt, maar het is beter voor haar', schrijft Natasja. Veel volgers wensen Natasja en haar gezin veel sterkte met dit verlies.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.