Nasrdin Dchar last theaterpauze van paar jaar in

Door Redactie
Nasrdin Dchar last theaterpauze van paar jaar in

Nasrdin Dchar zal de komende jaren niet op het podium te zien zijn. Dat heeft zijn impresariaat De Mannen donderdag bekendgemaakt. De ster uit Mocro Maffia speelde de afgelopen jaren zijn bejubelde Familiekroniek, die bestond uit uit drie solovoorstellingen. Deze tournee sluit hij af op 26 juni in het DeLaMar Theater.

Wat Dchar in de komende jaren gaat doen, maakt hij nog niet bekend. Wel belooft hij zich te gaan storten op een 'groot, nieuw avontuur. Ik wil me nu op een andere kant van mijn makerschap richten'. De Gouden Kalf-winnaar is dit najaar in elk geval te zien in de nieuwe AVROTROS-serie Het Gouden Uur, naast Ellen Parren.

Familiekroniek

Familiekroniek is nog te zien in de maanden mei en juni. Dchar speelt zijn drie voorstellingen Oumi, Dad en Ja. In Oumi speelde de acteur zijn moeder, die symbool stond voor een hele generatie Marokkaanse vrouwen. In Dad vertolkte Dchar de rol van zijn vader en ging daarin de dialoog met hem aan. En in JA verkent hij hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, aan de hand van het verhaal van hem en zijn vrouw Amy.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.