Nasrdin Dchar is bijgekomen van ongelukje in sportschool

Door Redactie
Nasrdin Dchar trouwen

Nasrdin Dchar is weer bijgekomen van zijn ongelukje in de sportschool. De acteur kreeg een zware bal tegen zijn neus, waardoor zijn bot op verschillende plekken brak. 'Toen ik zag hoe erg het was, dacht ik meteen: Dit heeft impact op mijn werk', vertelt hij aan Trouw.

'Als acteur ben je afhankelijk van je uiterlijk. Hoe zouden die breuk en dat litteken genezen? Komt er een bobbel op, zoals vaak gebeurt als bot weer aan elkaar groeit? Ik hoop het niet!', vertelt hij. 'Het zou mijn gezicht wel rauwer maken. Doorleefder, ja. Misschien word ik dan eindelijk gecast voor karakterrollen waar ik nu niet voor in aanmerking kom.'

Herstel

Het herstel gaat nog zo'n vier tot zes weken duren. Het gaat al een stuk beter, maar het is nog niet helemaal zoals het zou moeten zijn. 'Als ik hier druk, hoor ik tik-tik-tik', laat hij zien. Dchar verwacht dat de breuk 'in orde' is wanneer hij voor zijn nieuwe voorstelling gaat repeteren.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Nasrdin Dchar is bijgekomen van ongelukje in sportschool

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.