• Showbizz

Naomi van As wordt elke ochtend vroeg gewekt door dochtertje Kae: 'Zijn toch geen tijden'

Door Redactie
Naomi van As wordt elke ochtend vroeg gewekt door dochtertje Kae: 'Zijn toch geen tijden'

De plaatjes die Naomi van As van dochtertje Kae plaatst, scoren altijd goed bij haar volgers. Maar Naomi kent haar dochter langer dan vandaag. Ondanks dat de kleine meid haar grote lieve ogen opzet, trapt mama Naomi niet in dat schattige snoetje.

'Elke ochtend weer verbaasd dat het om 06u nog geen licht is…', schrijft Van As bij een schattige foto van Kae die met grote ogen in bed zit te wachten. 'Nou ik niet hoor, kanonne zijn toch geen tijden ?', aldus een vermoeide moeder. 

De tekst gaat verder onder de foto.  

Ochtendtijden 

'Kom maar keer logeren Kae, dan drillen we je ff door die ochtendtijden heen', laat vriendin Ellen Hoog weten die dit jaar voor de tweede keer moeder wordt. Een ander volger schrijft: 'Waar is die tijd dat ze lekker tot 8u sliepen hè. Hier vanmorgen trouwens 5u dus kan altijd nog beter.' 'Is ze in ieder geval op tijd wakker voor het schaatsen!?', grapt nog iemand anders.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.