Nance Coolen over 'terugkeer' op televisie: 'Ik ben niet helemaal zichtbaar geweest'

Door Redactie
Nance Coolen over 'terugkeer' op televisie: 'Ik ben niet helemaal zichtbaar geweest'

Nance Coolen (47) was ooit niet weg te denken van de Nederlandse televisie. Denk aan Lingo en verschillende programma's op SBS zoals Sterren Dansen Op Het IJs en Popstars. Na haar overstap naar RTL werd het wat stiller rondom de presentatrice, maar nu is ze terug!

Met Helden van Nu is Nance weer te zien op de zondagavond bij de zender. Al vindt Coolen het woord 'comeback' niet helemaal passend. Toch geeft ze toe: 'Ergens is het dat misschien ook wel, omdat ik niet helemaal zichtbaar ben geweest. Ik was er wel, maar misschien minder primetime.'

Bedanken

In het nieuwe programma worden mensen die verzorgen een hart onder de riem gestoken en bedankt voor hun harde werk. 'De mensen waar we naartoe gaan zijn zo leuk en positief dat ik hoop dat we dat kunnen overbrengen, dat iedereen hetzelfde gevoel krijgt.' Dat ze in Helden van Nu de diepte in kan, vindt Nance alleen maar lekker. 'Ik vind het wel heel mooi om verhalen te halen bij mensen, dat verbreedt mijn eigen horizon.'

Muziek

Lange tijd schoof de presentatrice haar muziekcarrière een beetje aan de kant. En dat terwijl ze met de groep Twenty 4 Seven zeker wel hits had in de jaren '90. Hoewel ze zich nu weer bij de band heeft gevoegd, zat er eerder nog veel zeer uit het verleden. Nance vond het maar lastig om dat opzij te zetten, maar heeft dat nu toch gedaan. 'Nu kan het nog qua leeftijd', sluit ze af. 

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Nance Coolen over 'terugkeer' op televisie: 'Ik ben niet helemaal zichtbaar geweest'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.