• Liefde

Nance Coolen droomde al jaren van huwelijk

Door Redactie
Nance Coolen droomde al jaren van huwelijk

Al snel nadat ze hem had leren kennen, wist Nance Coolen dat ze met Pico van Sytzama, officieel van adel, wilde trouwen. Na een relatie van vijftien jaar is dat er eindelijk van gekomen.

Nance Coolen (44) was er altijd heel duidelijk over: Pico van Sytzama, met wie ze vijftien jaar geleden een relatie kreeg, was de man met wie ze wilde trouwen en een gezin wilde stichten. Lange tijd vreesde de oud-SBS6-presentatrice dat ze, vanwege het feit dat ze lijdt aan de ziekte van Crohn, niet zwanger kon worden. De vreugde was dan ook groot toen zij en Pico begin 2009 zoon Robin mochten verwelkomen. De geboorte van hun kind bleek echter geen aanleiding voor een huwelijk. Nance had daar echter wel oren naar, ze wist zelfs al hóé ze wilde trouwen. ‘Als Pico mij morgen vraagt, zeg ik direct ‘ja’ op zijn aanzoek. Maar ik zou niet in het buitenland trouwen. Hoewel ik al een keer getrouwd ben, wil ik dat in Nederland doen te midden van mijn familie en vrienden. Ik droom ook al van zo’n mooie jurk...’ En eindelijk hebben Nance en Pico elkaar het jawoord gegeven! Waar dat is gebeurd, doet Nance (nog) niet uit de doeken, maar op haar Instagram-pagina laat ze zien dat het een bruiloft was met álles, inclusief schitterende bruidsjurk, erop en eraan.

 
 

A post shared by Nance (@nancecoolen) on

Dit artikel komt uit Story editie 26. Nu in de winkel.

Nance Coolen droomde al jaren van huwelijk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders