Najib Amhali halfjaar van drank en drugs af

Door Redactie
Najib Amhali halfjaar van drank en drugs af

Najib Amhali heeft meerdere afkickklinieken in binnen- en buitenland bezocht om zijn drank- en drugsverslaving aan te pakken. 'Ik ben nu een halfjaar helemaal clean. Geen drank en drugs meer voor mij', vertelt de cabaretier.

Najib moest zijn vorige theatertournee annuleren, maar is weer terug in de theaters met de show Waar was ik?. In zijn nieuwe show blikt hij terug op deze zwarte periode.

Twee werelden van verschil

'Ik ben in binnen- en buitenland onder behandeling geweest. Ik ging kliniek in, kliniek uit en heb ze allemaal van binnen gezien. Maar uiteindelijk heeft het geholpen. Ik dank God op mijn blote knieën dat het weer goed gaat. En ik voel mij ook veel beter. Het is geen wereld van verschil, maar twee werelden van verschil', zegt de comedian.

Schamen

Najib voelde zich schuldig en schaamde zich tegenover zijn twee zoontjes. 'Je wilt dat je kinderen trots op je zijn. Dat kunnen ze niet zijn als hun vader verslaafd is aan van alles en nog wat. Ze hebben niets aan een vader die afhankelijk is van middelen. Of dat nu gokken, seks, drank of drugs is, het is allemaal even naar voor kinderen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Najib Amhali halfjaar van drank en drugs af

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders