Na zware tegenslagen: hier verrijst (eindelijk) Doutzens Hollywoodvilla!

Door Redactie
Na zware tegenslagen: hier verrijst (eindelijk) Doutzens Hollywoodvilla!

In het meest optimistische scenario hadden Doutzen Kroes en haar man Sunnery hun tienjarig huwelijksjubileum in hun nieuwe villa in Huizen gevierd. Die wens bleek een utopie, maar na vele teleurstellingen is er nu eindelijk goed nieuws voor het stel.

Hollywoord-allure

De villa die Doutzen Kroes en echtgenoot Sunnery James willen gaan bouwen, is er een met Hollywood-allure. Bouwtekeningen en digitale impressies in handen van Story schetsen niet alleen een pand dat oogt als een paleis, maar tonen ook een gigantisch woonoppervlak. De begane grond biedt het stel en hun kinderen Phyllon (9) en Myllena (6) al ruim 230 vierkante meter aan woongenot. Maar dat is nog lang niet alles; het souterrain is ook nog eens goed voor bijna 180 vierkante meter. Daar staat een muziekstudio gepland waar dj Sunnery zijn hits kan gaan produceren. Ook moet er een sportruimte komen, twee slaapkamers, een badkamer, de master bedroom met eigen badkamer, een wasruimte en een zogenaamde familiekamer.

Gigantisch woonoppervlak

De vrouw des huizes hoeft bovendien niet bang te zijn voor gebrek aan ruimte voor haar kleding en schoenen. Op de bouwplannen zijn twee inloopkasten van in totaal bijna 20 vierkante meter ingetekend. De verdieping boven het souterrain, de begane grond, is ingeruimd voor onder meer het gastenverblijf, een enorme keuken, een kantoor met bibliotheek en een zogenaamd greenhouse. Dat laatste is een soort inpandige kas waar te midden van veel groen kan worden ontbeten of anderszins verpoosd. Groene voornemens die dan weer niet helemaal stroken met de kennelijk benodigde garageruimte van 44 vierkante meter voor Sunnery’s snelle auto’s.

Beeld: BrunopressDit artikel komt uit Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.