Na zus Mathilde, ook Urk!-ster Gerda zwanger

Door Redactie
Na zus Mathilde, ook Urk!-ster Gerda zwanger

Flink wat babynieuws vanuit Urk. Begin dit jaar maakte Mathilde Keuter - die samen met haar tweelingzus in Urk! te zien is - bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Maar, daar blijft het niet bij. Want gisteravond maakte tweelingzus Gera ook bekend een kindje te verwachten. 

Op Instagram maakt de Urker via een Instagram-post de zwangerschap wereldkundig. 

Geheimpje vertellen 

'We hebben het geheim moeten houden. Maar eindelijk mogen we het vertellen! Baby Romkes is onderweg! ?', schrijft Gerda bij een foto van een klein shirtje met daarop 'my dad rocks' geschreven. Ook de zwangerschapstest en de echofoto liggen ernaast.

De tekst gaat verder onder de post. 

Onverwachte zwangerschap 

Voor zus Mathilde was de zwangerschap erg onverwacht. 'Het is voor iedereen een heel grote verrassing. Voor mij al helemaal, want het lag niet op mijn route om zwanger te worden. Wat er is, dat zit er. Daar kom je niet vanaf', aldus Mathilde. Natuurlijk wil iedereen weten wie de vader van de toekomstige spruit is. 'Via een datingsite ben ik begin vorig jaar met een leuke jongen in contact gekomen. Toen is het contact verwaterd, maar eind 2021 stuurde hij weer een berichtje en hebben we afgesproken. De drank vloeide rijkelijk, waardoor we in bed belandden', geeft Keuter eerlijk toe. Momenteel hebben de twee dan ook geen relatie, maar Mathilde sluit niet uit dat dat in de toekomst misschien wel zou kunnen gebeuren. 'De vonk moet nog overspringen. Dat kan ook nog niet in die korte tijd dat we met elkaar omgaan. We spreken elkaar nu dagelijks. Hij is erg leuk en we hebben het fijn. Het zou geweldig zijn.'

Jongen of meisje

Mathilde is in verwachting van een jongen. Dat maakte de Urk!-ster een aantal weken geleden bekend. Samen met haar zus Gerda springt ze door de kamer, die bezaaid ligt met blauwe confetti. Of tweelingzus Gerda ook een jongetje of toch een meisje krijgt, is nog niet bekend.  

Bron: Shownieuws | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.