• Royals
  • Liefde

Na vechtscheiding aan Luxemburgs hof: ex-vrouw prins Louis nu al zwanger van nieuwe liefde

Door Redactie
Na vechtscheiding aan Luxemburgs hof: ex-vrouw prins Louis nu al zwanger van nieuwe liefde

Tessy Antony laat er geen gras over groeien. Na de bittere scheiding van prins Louis, de vader van haar twee kinderen, verloofde ze zich begin januari met haar nieuwe liefde, van wie ze nu al een kindje verwacht. Hofbronnen vragen zich af of Tessy zich niet onverhoopt in een nieuwe relatie heeft gestort. Immers, haar verdriet om de breuk met de Luxemburgse prins was zo heftig dat ze zelfs in therapie moest.

'Mijn lichaam viel gewoon stil. Letterlijk, ik kon niet lopen, goed praten, eten. Ik had zoveel angst en kon niet eens boodschappen doen. Dag voor dag was het heel moeilijk. De scheiding was een van de meest pijnlijke dingen die ik heb meegemaakt.’ In niet mis te verstane bewoordingen vertelde Tessy Antony in de podcast Tell It Like It Is hoe ze zich voelde na de breuk met prins Louis, de zoon van het Luxemburgse groothertogelijk paar Henri en Maria Teresa. Ze was zo depressief, dat ze zelfs een therapeut inschakelde om haar er bovenop te helpen.

Alles kwijt

Tessy was na de scheiding werkelijk alles kwijtgeraakt: de man met wie ze al twaalf jaar samen was, de vader van haar zoons Gabriel (14) en Noah (13), haar prinsessentitel en haar luxueuze leven. Van de anderhalf miljoen euro die ze van Louis eiste, zou ze alleen geld krijgen voor het onderhoud van de kinderen. Naar verluidt 9400 euro per jaar.

Smoorverliefd

Dat Tessy de scheiding helemaal niet had gewild, werd al snel duidelijk. Ze was nog altijd smoorverliefd op de man die ze op haar 18e in het Luxemburgse leger leerde kennen. Het stel veroorzaakte destijds een schandaal omdat Tessy al snel zwanger raakte van de toen nog maar 17-jarige prins. Maar Henri en Maria Teresa lieten hun zoon en schoondochter niet aan hun lot over. Niemand had toen kunnen bevroeden dat ze twaalf jaar later als vijanden tegenover elkaar kwamen te staan. Na de breuk verhuisde Tessy naar Zwitserland om dichter bij haar familie te kunnen wonen. En daar liep ze vorig jaar tegen een oude bekende aan, de Zwitserse zakenman Frank Floessel.

Door: Kyra Rutgers | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.