• Liefde

Na scheiding en relatiebreuk: Tatum Dagelet staat weer open voor de liefde

Door Redactie
Na scheiding en relatiebreuk: Tatum Dagelet staat weer open voor de liefde

Sinds haar relatie met oud-voetbalprof Daniël de Ridder op de klippen liep, gaat Tatum Dagelet single door het leven. En daar ziet de presentatrice graag verandering in komen.

Tatum Dagelet (46) stapt alweer voor het derde seizoen wekelijks in haar auto voor het NTR jeugdprogramma Van Vader naar Moeder. Met kinderen uit een gebroken gezin rijdt ze op ‘wisseldag’ van de ene ouder naar de andere. Onderweg praat ze met haar jonge passagiers over hoe het is als je ouders gescheiden zijn. De presentatrice kan daarover meepraten, haar ouders gingen uit elkaar toen ze vier was. En zelf scheidde Tatum in 2004 na vier jaar van dj Ruud de Wild (51), met wie ze dochter Toy Travis (18) kreeg.

Open voor relatie

Afgelopen zomer zei ze nog dat héérlijk te vinden; ze kon zich immers helemaal focussen op het moederschap, zichzelf en haar werk. Maar nu is er ruimte ontstaan voor een relatie, zegt Tatum in Flair. ‘Ik merk dat ik er weer voor opensta.’ Want om de rest van haar leven alleen te blijven, dat ziet Tatum niet zitten. Al heeft ze geen zin in ‘gedoe’. Zo haakt ze meteen af als een man getrouwd blijkt te zijn. ‘Ik weet hoe het is om te worden bedrogen, dus die pijn zou ik een andere vrouw nooit aandoen,’ vertelde Tatum eerder in Viva. 

Door: Joël Pollemans | Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.