• Liefde

Na pijnlijke scheiding: híer maakt ex-vrouw Dirk Kuyt een nieuwe start

Na pijnlijke scheiding: híer maakt ex-vrouw Dirk Kuyt een nieuwe start

De liefdesbreuk met Dirk Kuyt (40) en zijn nieuwe relatie met Kate Ruinemans hebben er diep ingehakt bij Gertrude van Vuuren (38). Ondanks de pijnlijke gebeurtenissen in haar leven, pakt de ex-vrouw van de voormalig profvoetballer, met wie ze vier kinderen heeft, de draad weer op.

Na zeventien huwelijksjaren gingen Dirk Kuyt en Gertrude van Vuuren vorig jaar uit elkaar, en dat heeft een litteken achtergelaten bij de ex-vrouw van de voormalig profvoetballer.

Huwelijksproblemen

Niets wees erop dat er huwelijksproblemen waren, maar vorig jaar zomer maakten de twee hun scheiding bekend. Dirk pakte zijn koffers en Gertrude bleef achter in de echtelijke villa in Noordwijk. Terwijl Dirk alweer enige tijd gelukkig is met zijn nieuwe liefde Kate Ruinemans (30), lijkt Gertrude’s gebroken hart nog niet helemaal te zijn geheeld. Toch probeert ze optimistisch naar de toekomst te kijken. ‘Het leven heeft me geleerd dat alles verandert. Vrienden, gevoelens, gesproken woorden en gedane beloftes. Maar ondanks de teleurstellingen en tegenslagen ga ik door,’ laat zij op Instagram weten.

Nieuwe woning

Onlangs werd de villa, waarin het gezin ooit zo gelukkig was, verkocht. Niet alleen Dirk heeft een ander onderkomen aangeschaft - een vrijstaande villa in Noordwijk à 1.575.000 euro - ook Gertrude maakt een doorstart in een nieuwe woning. Ze heeft inmiddels een vrijstaande villa voor 1,6 miljoen euro gekocht in de kustplaats, waarin zij haar intrek zal nemen met de kinderen - Noelle (16), Roan (14) Jorden (12) en Aidan (9). Gevraagd naar de op handen zijnde verhuizing laat Gertrude aan Story weten: ‘Ik heb geen zin om uit te weiden over de gebeurtenissen in mijn leven.’ 

Door: Nick Dijkman | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 19 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.